No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Fysio Jager vd Kamp weer in De Arcus

 

Vanaf dinsdag 3 september zullen wij weer wekelijks aanwezig zijn in De Arcus met een inloopspreekuur.

De tijd waarop het spreekuur zal zijn is gelijk aan vorig seizoen, iedere dinsdag vanaf 19.30u.

Op dit spreekuur kan je terecht voor sportmedisch advies, zowel met en zonder klachten. Het spreekuur zal plaatsvinden op onze praktijklocatie in de Arcus (voorheen de dopingruimte achter de lift op de 1e verdieping).

 Dus heb je vragen over een opkomende, bestaande of oude blessure kom dan gerust binnen lopen. Er zitten geen kosten verbonden aan het spreekuur.

 

Jager van der Kamp is een praktijk met veel ervaring op sportmedisch gebied, zowel in de breedte- als in de topsport. Wij werken inmiddels samen met 14 verenigingen binnen 9 verschillende sporten. Mocht het spreekuur tijdstip niet uitkomen kan je ook gebruik maken van het inloopspreekuur op praktijklocatie Kerkenbos te Nijmegen op dinsdag van 18u – 19u of op praktijklocatie Gerard Noodtstraat 119 te Nijmegen op donderdag van 18u – 19u.

 

Sinds februari 2019 heeft onze praktijk ook een behandellocatie in de Arcus. Mocht je voor het herstel van een blessure fysiotherapie nodig hebben dan kan je direct een afspraak maken buiten het spreekuurtijd. Deze kosten lopen dan via de zorgverzekering. Onze praktijk is telefonisch te bereiken via 024-373 56 98of via Whatsapp op nummer 06 - 57 66 32 66.