No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Uitnodiging Start-up WYBA

 

WYBA Rommelmarkt

Beste leden ouders van leden,
Hebben jullie de kleedjesmarkt op koningsdag ook zo gemist? Tijd over gehad om te verbouwen, schuur & zolder op te ruimen en alles uit te zoeken en zit je nu met dozen vol spullen?
We bieden je de gelegenheid om een kraam te huren tijdens de WYBA-dag, d.d. 5 september. Biedt al je overtollige spullen aan, maar er een ander blij mee en uiteraard is de opbrengst voor jezelf!
Kraamhuur: €10,-. Deze opbrengst gaat rechtstreeks naar WYBA.

Zoals wij jullie eerder hebben geïnformeerd heeft COVID19 ook financiële gevolgen voor WYBA, door diverse acties op te zetten proberen we de schade zoveel mogelijk te beperken zodat dit geen negatieve gevolgen heeft voor onze leden.

Boek dus nu je kraam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WYBA BBQ

Tijdens de WYBA-dag, 5 september, 17.00-19.00 organiseert de Arcus een bbq voor alle leden, ouders & toeschouwers. Ook hiervan gaat een deel van de opbrengst naar WYBA.
Wil jij ook bbq-en? Reserveer dan een voucher!
Als je deze voor 28 augustus reserveert betaal je namelijk 10,-.
Mocht je op de dag zelf beslissen mee te willen bbq-en betaal je 12,50.

Reserveer dus snel je voucher: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Crowdfunding voor kermis-slachtoffer

1960EUR
de leden van team X12 verzamelen statiegeldflessen om de familie te steunen
Sponsor Wyba
“SponsorKliks,
met je eigen aankoop
Fysio
Jager van der Kamp