No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Rolstoelsport Arcus

Rolstoelsport Arcus is sinds 2017 actief in Wijchen, Rolstoelsport Arcus organiseert sport- en spelactiviteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. De deelnemers die actief zijn binnen de groep, kunnen helaas niet (meer) deelnemen aan de reguliere sporten. Elke donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur wordt er gesport in sportcentrum Arcus te Wijchen. Onder professionele begeleiding worden er verschillende spelactiviteiten gedaan. Denk hierbij aan aangepast volleybal, handbal, basketbal en trefbal maar we proberen ook regelmatig nieuwe activiteiten uit.

Je hoeft niet rolstoelafhankelijk te zijn om mee te sporten, iedereen is welkom. In de Arcus zijn een aantal leenrolstoelen die gebruikt kunnen worden als je deze zelf (nog) niet in bezit hebt. Rolstoelsport Arcus valt onder de drie verenigingen die Arcus als thuislocatie hebben, Trivos, Wyba en de Flyers. De drie verenigingen ondersteunen dit initiatief van harte. Daarom is het voor leden van deze vereniging altijd mogelijk om aan te sluiten bij de rolstoelsport op het moment dat ze geblesseerd zijn en langere tijd niet kunnen deelnemen aan hun reguliere trainingen.

Enthousiast geworden?!
Lijkt het je leuk om het een keer te proberen of wil je meer weten?
Dan kan je contact opnemen met Maartje Schraven tel; 0634004210 of e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=gkUNBfhOBZk