U10 kampioen en 150 STAR-basketballers erbij!!

Afgelopen zaterdag (1 april) heeft de jongste basketbaljeugd het seizoen in de Arcus afgesloten met een spetterend toernooi voor zowel de peanuts (U8/U9) als de U10. Daarbij zijn ze allemaal officieel STAR-basketballers geworden. Na eerdere toernooien met de thema’s Sportiviteit en Teamwork hebben ze hun STAR-opleiding afgesloten met de onderwerpen Acceptatie en Respect. Deze onderwerpen kwamen terug op A4-tjes door de zaal, in de wedstrijden en vooral de leuke side events die Esmee van Beek had bedacht.

Met dank aan DPN-Rikken en De Echte Bakker Jos Veltmaat werden alle kinderen beloond met een STAR-diploma met STAR-stroopwafel.

   

Vanuit Wyba deden 3 teams mee aan het toernooi: de U8/U9 meisjes, U8/U9 jongens, U10 mix. Ze hebben allemaal met STAR-allure gespeeld. Voor de U10 was dit toernooi tevens het afsluitende toernooi van de toernooicompetitie (3 toernooien). In de B-poule zijn ze als eerste geëindigd! Ook U10 is kampioen dit seizoen!

 

 

Kortom het was een gezellige, sportieve dag en wederom een mooie basketbalervaring voor alle kinderen. Namens de kinderen willen we dan ook graag alle vrijwilligers bedanken die dit toernooi mogelijk gemaakt hebben!! Ouders, broers, zussen tot en met de leden uit diverse teams (U10, U12, U14, U16, U18, Heren en Dames) hebben meegeholpen. Dit is toch iets om trots op te zijn als vereniging!

Wie zijn wij: Wyba!
Wat zijn wij: Team
Wat hebben wij: Plezier
1,2,3 WYBA!

Welke activiteit zouden we met Trivos en Flyers samen kunnen organiseren?
Sponsor Wyba
“SponsorKliks,
met je eigen aankoop
Fysio
Jager van der Kamp