Mix U14 -2 Kampioen!

Het U14-2 Mix team is afgelopen weekend kampioen geworden in zijn klasse.

We staan weliswaar met 3 teams bovenaan, maar de andere 2 teams die gelijk staan met ons hebben de letters VR achter hun naam en dat betekent "Verlies van Rechten". Dit houdt in dat deze teams een of meerdere spelers in hun team hebben die 14 jaar of ouder zijn en dus geen kampioen kunnen worden en niet kunnen promoveren.

Op 3 wedstrijden van het einde staan wij 8 punten voor op Black Stars en BCE, die geen VR achter hun naam hebben staan en dus is Wyba X14-2 de kampioen!
Ons team bestaat uit 4 meiden en 7 jongens en het mooie van ons team is dat we echt een hecht team zijn waarin iedereen plezier heeft in het basketbal en dat met elkaar strijdt voor de overwinning. Ook het feit dat wij tijdens uitwedstrijden meer supporters hebben dan onze tegenstanders bewijst dat de ouders van dit team geweldig meeleven en betrokken zijn bij hun kind.

Zaterdag 1 april spelen wij onze laatste thuiswedstrijd om 16.00 uur tegen Wildcats. Na de wedstrijd wordt het team gehuldigd en in de bloemetjes gezet. Dus als je in de gelegenheid bent, kom het team dan aanmoedigen en het feestje meevieren.

Chen, Levy, Ruben, Kurt, Mathijs, Justin, Rens, Meike, Lise, Isa en Laura van harte gefeliciteerd!!!

Jullie trotse begeleidingsteam: Cees Hendriks, William de Wildt en Christel Peters.