Jager van der Kamp

Jager van der Kamp

Vanaf 5 september 2023 zal Fysio Jager vd Kamp weer wekelijks (m.u.v. vakantieweken) een inloopspreekuur houden bij onze praktijklocatie in de Arcus (1e verdieping).
De tijd waarop het spreekuur zal zijn is gelijk aan voorgaande seizoenen, iedere dinsdag vanaf 19:30 (einde om 20:30).
Op dit spreekuur kun je terecht voor sportmedisch advies, zowel met als zonder klachten. Het spreekuur zal plaatsvinden op onze praktijklocatie in de Arcus (voorheen de dopingruimte achter de lift op de 1e verdieping).
Dus heb je vragen over een opkomende, bestaande of oude blessure kom dan gerust binnen lopen. Er zijn geen kosten verbonden aan het spreekuur.
Jager van der Kamp is een praktijk met veel ervaring op sportmedisch gebied, zowel in de breedte- als in de topsport. Dit jaar zullen we naast de begeleiding van de nationale jeugdselecties volleybal ook weer het Talent Team Papendal van de jongens gaan begeleiden. Wij werken inmiddels samen met 14 verenigingen binnen 9 verschillende sporten. Mocht het spreekuur tijdstip niet uitkomen, neem dan even contact op om te kijken of we op een ander moment een afspraak kunnen maken.
Onze praktijk heeft 3 behandellocaties voor fysiotherapie, manueeltherapie, sportfysiotherapie en orofaciale therapie: Wijchen, Nijmegen Lindenholt en Nijmegen centrum. Mocht je voor het herstel van een blessure fysiotherapie nodig hebben dan kun je direct een afspraak maken buiten het spreekuur. De kosten hiervoor lopen dan via de zorgverzekering (indien je hiervoor bent verzekerd).
De praktijk heeft meerdere specialisaties. Mocht je andere klachten hebben dan sportgerelateerd, kun je ook gewoon even binnenlopen om deze voor te leggen om te zien of wij er iets mee kunnen.
Onze praktijk is telefonisch te bereiken via 024-373 56 98 of via Whatsapp op nummer 06 – 57 66 32 66.

Met vriendelijke groet

Aswin van der Kamp
sportfysiotherapeut (PRT)
manueeltherapeut
CRAFTA therapeut
aswin@jagervanderkamp.nl