Informatie nieuwe leden

Informatie nieuwe leden

Welkom bij BV Wyba, aankomend Wybanees, of ouder / verzorger van aankomend Wybanees.

Leuk dat je lid wilt worden van onze basketbalclub! In dit infoblad lichten we graag wat extra informatie toe voor je inschrijving bij Wyba. Allereerst hebben we wat aanvullende informatie nodig om je in te schrijven bij zowel Wyba als de Nederlandse Basketbal Bond. Deze gegevens worden uiteraard strikt vertrouwelijk verwerkt en een deel daarvan wordt doorgegeven aan de NBB.
De gevraagde informatie kan worden ingevuld via de link naar het inschrijfformulier in Google Forms onderaan deze pagina. An de hand van de ingevulde details zal Wyba op basis van leeftijd en niveau een geschikt team zoeken.

Aanmelding compleet maken
Voor inschrijving van een competitie spelend lid is het belangrijk dat het lid wordt aangemeld bij de basketbal app van Sportlink. Deze app is te vinden in de Apple App store voor iOS en voor Android in de Google Playstore. Hier kunt u vervolgens een account aanmaken waar alle uitslagen en andere taken teruggevonden kunnen worden. Belangrijk is hierbij dat het account wordt aangemaakt met hetzelfde emailadres dat bij aanmelding via Google Forms is opgegeven.
In sportlink staan alle wedstrijden en uitslagen voor het team waar je wordt ingeschreven. Hier zijn ook alle andere uitslagen van de Wyba teams terug te vinden. Daarnaast worden ook de tafel- en scheidsrechtersbeurten hier weergegeven.

Na het invullen van het inschrijfformulier en de aanmelding op de Basketball app is een lid speelgerechtigd. We vinden het leuk dat je bij Wyba komt basketballen en de eerstvolgende training van het desbetreffende team zal de trainer jou ontvangen.

Bij de inschrijving van een lid komen wat verplichtingen kijken. Naast de verplichte tafel- en scheidsrechtersbeurten zal er ook contributie moeten worden betaald. Dit wordt jaarlijks in twee termijnen via een automatische incasso van het opgegeven rekeningnummer geïnd. De actuele contributie is te vinden op deze pagina.

Naast basketballen organiseert Wyba nog veel andere activiteiten voor jong en oud. In de agenda op de Wyba site staan alle activiteiten.

Mochten er nou nog vragen zijn n.a.v. de inschrijving, kun je altijd contact opnemen via het contactformulier

Naar het inschrijfformulier (er wordt een nieuw tabblad met het inschrijfformulier geopend)